Un pilaf cu arome balcanice, care conţine esenţa multiculturalismului culinar din regiune datorită plantelor aromatice din compoziţie. Conţine un raport echilibrat orez/carne de vită şi reprezintă o mâncare sățioasă ideală înaintea planificării unei noi aventuri. Simbolul „All Natural” de pe ambalaj înseamnă că acest produs nu conţine conservanţi, coloranţi sintetici sau potenţiatori de arome. Toate meniurile Trek'n Eat au un termen de valabilitate de trei ani. Acest produs trebuie consumat ca parte integrantă a unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate. Se va păstra la loc uscat şi răcoros.
Mod de preparare: pune 460 ml apă fierbinte în pungă (până la linie), închide punga şi lasă conţinutul 8-10 minute să se rehidrateze.
Greutate netă: 190 G, greutate după preparare: 650 g
Valori nutriţionale/100 g produs deshidratat:
Ingrediente: orez cu bob lung 42%, carne de vită, ardei, ceapă, ulei de floarea soarelui deshidratat (conţine lapte, E551), praz, roşii, condimente (conţin ţelină), amidon modificat, făină de cartofi, maltodextrină, sare, piper, extract de drojdie, boia de ardei, praf de usturoi, chimen, extract de rozmarin.
Conţinut de carne deshidratată: 20,9 g (aprox. 82,9 g carne proaspătă)
Alergeni: lactoză, ţelină
Ingredientele de mai sus sunt dintr-o specificaţie anterioară a producătorului. Te rugăm să citești specificaţiile de pe ambalaj.