Amatorii pentru culegerea ciupercilor pot să se relaxeze deoarece acest preparat îi scuteşte de căutatul bunătăților cu pălărie. Datorită garniturii de paste este un preparat foarte sățios, iar aroma tradițională a ciupercilor sălbatice este pe deplin conservată, astfel încât nu numai că îți vei satisface foamea, dar îți vei încânta și papilele gustative. Simbolul „All Natural” de pe ambalaj înseamnă că acest produs nu conţine conservanţi, coloranţi sintetici sau potenţiatori de arome. Toate meniurile Trek'n Eat au un termen de valabilitate de trei ani. Acest produs trebuie consumat ca parte integrantă a unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate. Se va păstra la loc uscat şi răcoros.
Mod de preparare: pune 520 ml apă fierbinte în pungă (până la linie), închide punga şi lasă conţinutul 8 minute să se rehidrateze.
Greutate netă: 160 G, greutate după preparare: 680 g
Valori nutriţionale/100 g produs deshidratat:
Ingrediente: paste 50% (grâu durum, ouă, sare), bob (Vicia faba), ulei de floarea soarelui deshidratat (conţine lapte, E551), praf de smântână dulce, amidon modificat, făină de cartofi, ciuperci champignion 3%, hribi 2%, concentrat de proteină din zăr, morcovi, roşii, ceapă, sare, extract de drojdie, piper
Alergeni: ouă, gluten,lactoză, ţelină
Ingredientele de mai sus sunt dintr-o specificaţie anterioară a producătorului. Te rugăm să citești specificaţiile de pe ambalaj.