Perișoarele sunt originare din Italia, dar au fani în toată lumea - mai ales în America de Nord și în Scandinavia, lucru deloc surprinzător. Perișoarele sunt făcute din carne de vită fragedă, amestecată cu orez basmati și aromatizate cu pătrunjel, sare și piper. Sosul dulce de roșii cu legume rădăcinoase și pastă de tomate are ușoare nuanțe de scorțișoară și va fi deosebit de apreciat de copiii. Raportul optim dintre carne și orezul basmati asigură echilibru. Adăugând paste la acest preparat poți obține două porții gustoase, ideale pentru prânz sau cină.
Informații nutriționale/100g:
Informații nutriționale/pungă:
Ingrediente: Perișoare cu carne și orez 51% (carne de vită tocată 59%, orez basmati 15%, apă, ouă, ulei de rapiță, pătrunjel uscat, condimente), sos de tomate 49% [apă, pastă de tomate (apă, roșii, sare, zahăr), ceapă, rădăcinoase (morcov, pătrunjel, păstârnac, țelină), făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, zahăr, lămâie, sare, condimente pentru vânat]
Alergeni: țelină, ouă
A se păstra la loc întunecos și uscat la temperatura de 1-30 °C. A se feri de îngheț. A se păstra în frigider după deschidere. A se consuma în maxim 48 ore de la deschidere. Termenul de valabilitate este trecut pe partea superioară a pachetului.